Bedking is uw specialist in bedden, slaapbanken, matrassen, lattenbodems,...

Bezoek onze toonzaal

Het boek dat je kans op een goede nachtrust aanzienlijk verhoogt.
Verkijgbaar in de betere boekhandel! 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Bedking, de beddenspecialist

Iedereen heeft ooit in z'n leven weleens rugklachten gehad. 80% van onze Westerse bevolking wordt er ten minste eenmaal mee geconfronteerd! Daarom besteden wij de uiterste zorg aan uw slaap-, lig- en zitcomfort. Bedking-Ergopolis ontwikkelt en ontwerpt samen met gespecialiseerde paramedici een grote variatie slaap- en zitsystemen in diverse kwaliteits- en prijsklassen.

Onze toonzaal in Boortmeerbeek biedt een totale oppervlakte van 3500 m² en u vindt er twee grote afdelingen: de unieke Ergopolis met een compleet assortiment van de meest geavanceerde ergonomische zit- en slaapsystemen en Bedking, de specialist in volledige slaapkamerinrichting. We beschikken over een ruime parking en de hele toonzaal is rolstoel-vriendelijk. Dit maakt van ons de referentie in de regio Boortmeerbeek, Leuven en Vlaams-Brabant.

We staan steeds ter uwe beschikking voor het nodige professionele advies over al onze producten. Zo geven wij graag meer uitleg over de vele toepassingen van onze bedden, slaapbanken, matrassen en lattenbodems. Daarom nodigen we u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal. Indien u specifieke vragen hebt, kunt u steeds een afspraak maken met één van onze kinesitherapeuten.

Bent u op zoek naar een nieuwe slaapkamer, kinderkamer, instapkast, schuifkastwand, eetkamertafel met aangepaste stoelen, volledig verstelbare relaxzetel, salon in leder, massage-zetel of andere leuke meubelen voor uw interieur, contacteer dan snel onze offertedienst. Ons team helpt u graag bij de volledige inrichting van uw woning. Ook voor de complete inrichting van serviceflats, appartementen, bejaardeninstellingen en dergelijke kunt u steeds bij ons terecht.

Bedking-Ergopolis beschikt over een eigen vakkundige leveringsdienst die alle goederen gratis aflevert en monteert in België. Ook leveringen in het buitenland zijn mogelijk, mits betaling van een supplement.

 

Bedking-Ergopolis: niet ver, wel anders... Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.